wie is anas?

Welkom op het log van Anas vertelt. Anas is een jong belegen vrouw van 57. In de herfst van haar leven dus šŸ˜‰ Anas is een beetje gehandicapt door de MS. Zij houdt hier een soort dagboek bij met verhalen uit haar leven, en wat haar zoal bezig houdt. Ook schrijft zij haar belevenissen in het ziekenhuis als ze voor de MS 5 dagen aan het infuus met prednison moet. Zo om de 3 of 4 maanden. Het zullen geen kommer en kwel verhalen zijn. Ook geen klaagzang. Anas heeft als motto: hoofd laten hangen mag, maar opgeven?….NOOIT! Ook heeft ze veel humor.

Anas is getrouwd met Hans en heeft geen kinderen. Haar hobby’s zijn schrijven op het log en fotograveren, en andere dingen op de computer doen. Jullie zullen dan ook soms foto’s op het log zien. Het liefst maakt Anas foto’s in de natuur. Dan trekt ze er met scootmobiel en camera er op uit.

Verder duldt Anas geen vloeken en schelden hier, of racistische taal. Een discussie mag uiteraard. Foto’s en tekst mogen niet van het log gehaald worden zonder mijn toestemming.

Veel plezier bij Anas vertelt.

Advertentie

3 reacties op wie is anas?

 1. Marjon (Uitgelezen) zegt:

  Lieve Anas,

  Ik heb jullie gemaild, maar je hebt nu een ander mailadres blijkbaar en ik heb dat vreemd genoeg niet? Kan komen omdat mijn laptop leeg geweest is en dat er vanuit de backup jullie oude mailadres is terug gezet. Zou jij mij even kunnen mailen op het adres dat je van mij hebt?

  Liefs, Marjon.

 2. D zegt:

  Hoi Anas,

  Gaat het wel goed met jullie? Al zolang niets meer gelezen op je blog…

  D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s