Het verhaal van de vlindertas.

Hoi allemaal,

Mijn mening is dat toeval niet bestaat, en het zo moest komen met die vlindertas. Laat ik het anders zeggen: er zit een scenario aan dat verhaal, dat er toe geleid heeft dat ik ging googlen op “vlindertas”. En al heb ik een  vlindertik, ik ga echt niet zo maar ineens alles wat met vlinders te maken heeft kopen. Daar heb ik echt het geld niet voor. Bovendien ben ik niet echt een handtassen mens, maar is het een noodzakelijk kwaad. Ik heb zo’n ding nodig als ik met de scoot boodschappen ga doen, of ergens anders naar toe moet. Tja.

De rits van mijn handtas ging kapot. Met een scoot een handtas waar van de rits kapot is in het mandje doen is om problemen vragen. Niet dat ik bang ben voor een aanvaller. Nee. Die moet eerder bang zijn voor de Anas, want dat is hetzelfde als een katje zonder handschoenen aanpakken.  🙂 Maar het noodlot tarten doe ik ook niet. Ik ging eens kijken op het winkelcentrum naar een nieuwe tas, maar ik slaagde niet. Toen schoot me te binnen dat ik nog een klein handtasje had. Was die na het verhuizen niet naar de kringloop gegaan? Nee….hij was er nog. En wat denk je wat? Dat ding had zo’n overslag flap. Die moet je open flappen voor je de tas open kunt doen. Ik wil kijken in die tas en….flap scheurt open en tas kapot. NOU  ben ik het zat, riep ik boos. Ik zat aan de max na die rot dag.

Die avond zat ik achter de computer en ineens ging er een lamp branden! Ja…. misschien vind ie dat wel. Of ( dacht ik melig ) misschien vind google dat niet. Grijnzend ging ik naar google en tikte vlindertas in. PATS….VLAM….BOINK! Hoeveel sites wil je vanavond nog bezoeken met vlindertassen? Grijnzzzzzzzzz 🙂 Gewoon bij de eerste beginnen. En….meteen raak! Liefde op het eerste gezicht. O wat een mooie zeg! Die hebben jullie al op de foto gezien. En echt zij is nog mooier dan op de foto. Ik krijg de neiging om te zeggen: zij is van plastic, maar het heet anders. Vroeger toen ik een jaar of 15 was, had je lakjassen en laklaarzen. Hoe die stof heet, weet ik niet meer. Het enige minpuntje is dat ik wel gekeken heb of ie niet te groot of te klein van formaat is. Meer omdat ik die hele grote of hele kleine niet mooi en handig vind. Maatje is mooi maar ze past niet in de scootmand helaas. Ja wel als ik ze op de kant in de mand doe. De tas kwam dinsdag al uit Engeland. Precies op een offday waarin alles fout ging. De tas lag al op tafel toen ik van de fysio kwam. Mijn man en hulp riepen: pak eens uit; wij willen de tas ook zien. NEE! Ik heb een rot dag gehad, en wil eerst rustig de tas uitpakken in m’n eentje en genieten van het moment dat ik de tas zie. Jullie mogen hem dan later zien. Tja…. daar konden ze niks op zeggen. 😉

Prettig gestoord als ik ben, sprak ik tegen tas in het Engels en heette haar welkom 🙂 We become friends my dear, zei ik. Dat is echt wel een scenario geweest. Ik had bij tassen niet eens aan vlinders gedacht notabene.

Anas wenst jullie een heerlijk warm en zonnig weekend. Heerlijk….het voelt als lente en de bollen staan eindelijk boven de grond. En ook nog een goeie week gewenst!

groetjes Anas

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Het verhaal van de vlindertas.

 1. Marjon (Uitgelezen) zegt:

  Geweldig verhaal 🙂 En ik ben blij dat jij blij bent met je Engelse vlindertas.

  Liefs, Marjon.

  • Anas vertelt zegt:

   Ja ik ben er echt elke dag nog blij mee, en krijg op het winkelcentrum vragen over waar ik die gekocht heb. Nog meer vlindermafkezen dus 🙂

   groetjes Anas

Reacties zijn gesloten.