Een nieuwe liefde, en eerst even dit.

Hallo allemaal,

Aansluitend op mijn laatst geplaatste log….

Nog steeds gebruik ik die tabletten, maar voor het laatst denk ik. Nu samen met de gesprekken die ik heb. Die zijn begonnen. Daarna wil ik het zonder tabletten kunnen. De huisarts weet er van. Waarom staat mijn tekst hier zo kort, en dan op een nieuwe regel? Whatever….geen idee. Hans heeft voor zijn stomp nieuwe medicatie er bij, en eindelijk na jaren heeft hij er baat bij voor zijn stomp. Ik ben erg blij voor hem. Ook heeft hij de bestralingen achter de rug. Hij heeft meer ruimte in de slokdarm gekregen omdat de tumor erg geslonken is. Naast de sondevoeding is er ruimte  voor zacht voedsel, en eet hij en drinkt hij weer dingen normaal. De huisarts kom elke 2 weken bij ons om te vragen hoe het met ons gaat. Zij gaat met de arts van Hans spreken, want er gebeuren dingen niet, die ik toen wel had met de kanker. Voordeel dat ik al weet  van de hoed en de rand. We zijn rustig tegen elkaar en dat bevalt goed. Een gevoel van rust. Heerlijk….geen stress. Het voorstel over de medicatie vertelde ik ook aan de huisarts, en ze vond het een goed idee. Het schilderen vind ik tof. Ook erg rustgevend. Ik ben geen Rembrandt en een kleuter kan het beter vermoed ik 😉 Maar daar gaat het ook niet om.

Vroeger was Anas een mens van hebben-hebben-hebben. Koopziek. Had ik het eenmaal, dan wou ik al weer wat anders. Nu weet ik waarom ik dat deed. Het is proberen de onvrede in je leven te bevredigen. Bij mij althans. Het werkt niet, kan ik je uit ervaring vertellen. Nu heb ik dat niet meer. Het steekt de kop op nu, maar op een andere manier. Toeval bestaat niet en iets komt nooit zo maar op z’n pad. Het moet zo zijn.

LS7001_CREAM-1-400x400

 

Ja dit is mijn grote liefde 🙂 Ow….kwijl kwijl kwijl.;-)En zoals het in het leven van Anas meestal gaat….ook is het nog niet zeker dat mijn grote liefde op mijn pad komt. Deze liefde komt niet zo maar op mijn pad. Als dat al gebeurd. Ook dit wordt een verhaal uit het leven van Anas. Ik hoop….ik bid….ik smeek….ik spreek met mij gidsen. Ik doe alles voor mijn grote liefde. Lieverd ik hoop dat je naar mij toe komt. Please. Als het goed is krijg ik dat donderdag te weten. Duimen jullie? Is het geen beauty? Wat een schatje of niet dan? 🙂

Vlinderverhaal wordt vervolgd 🙂

groetjes van een  verliefde Anas 🙂

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Een nieuwe liefde, en eerst even dit.

 1. Marjon (Uitgelezen) zegt:

  Oooooh dat is echt een tas voor jou hè! Begrijp ik nu dat die jouw kant kan opkomen?

  Ik had ook ooit onvrede in mijn leven en wilde alles kopen. Maar ook dat is verdwenen. Ik koop nog steeds graag, maar daar doe ik ook echt wat mee, ik ben er blij mee, ik geniet ervan en ik heb niet een constante behoefte te blijven kopen. Ik spaar nu echt voor iets.

  Wat een positief logje, Anas! Daar word ik blij van.

  Liefs en een dikke knuffel!
  Marjon.

 2. Anas vertelt zegt:

  Die tas hoort echt bij mij. Jij en ik kopen nu anders. Dat is geen koopziekte. Na mijn emailwisseling met de webshopeigenaar of eigenaresse kan ik je melden dat ik de tas weer kon bestellen, en ik de tas al betaald heb. Ik flip zowat uit m,n dak van plezier 🙂
  groetjes Anas die heel blij is 🙂

Reacties zijn gesloten.