En weer een nieuw jaar.

nieuwjaar-3119Hallo allemaal,

Mijn wensen voor het komende jaar zijn: gezondheid en geluk; vrede en tevredenheid. En goed onthouden dat niets vanzelfsprekend is!  Niets duurt constant.  Alles heeft een min en een plus. Gelukkig/ongelukkig; gezond./ziek, en ga zo maar door. Het leven is als een weegschaal. Bij sommigen slaat die weegschaal door naar 1 kant. Bij ons al jaren helaas naar de vervelende kant. We hopen dat de weegschaal nu eens een tijd vaker naar de goede kant doorslaat. We hebben na jaren in het oude jaar al mogen proeven van mooie dingen, en hopen dat dit jaar voller wordt met mooie dingen, dan nare dingen. En dat wens ik jullie ook. Veel goeds en moois. Dat de weegschaal in balans mag blijven dit jaar. Dat wens ik iedereen toe.

Vanacht schitterend vuurwerk gezien. Ik zat op het balkon foto’s te maken. Helaas zijn er veel mislukt, maar de mooiste zal ik hier plaatsen.

Dat plaatsen komt later, want ik vind m’n eigen foto’s niet meer terug op de pjoeter 🙂 Het zijn de eerste die ik plaats op de nieuwe pjoeter, en ik weet ff niet hoe of wat blijkbaar.

groetjes Anas

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op En weer een nieuw jaar.

 1. Marjon (Uitgelezen) zegt:

  Lieve Anas, voor jou en H wens ik het allerbeste en mooiste en wat maar mogelijk is aan goede dingen. Je kan niet anders dan het van dag tot dag te nemen en precies wat jij schrijft: niets is vanzelfsprekend! Zo leef ik al lang niet meer. En je weet het: geen dag zonder nacht.

  Wat fijn dat je een andere pjoeter hebt! Gefeliciteerd! En ik ben wel benieuwd naar je foto’s hoor!

  Liefs, Marjon.

  • anas57 zegt:

   Waar mijn foto’s zich verstopt hebben in de pc weet ik nog niet helaas 😦 Binnenkort mijn computermaatje E. weer eens bellen, want er zijn wel meer dingen waar ik nog niet achter ben. ) Komt wel goed. Meis ik lees alles op je log en ben bezorgd om K. en jou. Je weet hoe het op dit moment met mij is, en ik zal je een mail sturen over mijn bezorgdheid om jullie. Heel veel goede wensen geef ik jullie. Al het goeds wat je zelf maar kunt bedenken!

   Anas

   • Marjon (Uitgelezen) zegt:

    Dan duim ik dat je foto’s nog tevoorschijn komen.

    Dank je wel!

    Liefs, Marjon.

Reacties zijn gesloten.