Veel nieuws kort samengevat.

Hallo allemaal,

Omdat mijn oog nog aan het genezen is, mag ik: niet lang bukken, niet lang in fel licht, niet te zwaar tillen en niet te lang achter de computer, of andere zaken die het oog kunnen belasten. Een gekkenhuis is het hier! De uitgebreide versie  schrijf ik zeker nog.

Eenmaal…andermaal…VERKOCHT! Het appartement is verkocht. We moeten er voor 25 november uit zijn. Dat vind ik reeel. Bijna tegelijkertijd belt een mevrouw van zorgwoningen. Ze had een woning vrij. We zijn wezen kijken. Een mooi appartement met groot balkon. Bij zorgwoning dacht ik altijd aan zorg, maar ook een aangepast appartement. Helaas niet. Het is op 1 na het laatste appartement aan een galerij van ik schat 50 meter.We zitten samen met de thuiszorg te brainstormen hoe we dat probleem kunnen oplossen.   Ik kan met mijn scoot niet recht voor de deur staan om door die deur te rijden, en een bocht van 90 graden te maken. en ik loop nog geen 5 meter laat staan 50! Dat moet eerst opgelost. Maar hoe schitterend is dit! Geen tijdsdruk om naar een woning te zoeken. Eindelijk na jaren een lot uit de loterij! Toch durf ik nog niet te juichen. Ik juich pas als alles achter de rug is. Ik zit nu helaas onder de stress, en ben druk in het hoofd al aan het denken wat er nu allemaal eerst nog moet gebeuren. Tja….stom….aard van het beestje. 😦

Lazeren….ehm….laseren. 😉

Stelt niks voor en je ziet een prachtige vuurwerkshow of lichtshow. 🙂  Ja dezelfde avond en de dag er na ben je doodmoe en het oog brand of je er een schep zand in hebt gekregen. Trekt snel bij. Geen piratenkap en geen gedruppel na die tijd 🙂

Ik stop….nu zal ik af en toe nog op het log zijn, maar we willen 15 november verhuizen, en in deze en die periode zijn we knap druk. Ik heb er al de energie die ik er voor nodig heb, hard nodig. Inmiddels heb ik ook een physiotherapeut er bij binnenkort ,en ik heb al een ergotherpeute. De agenda van de Anas is knetterdruk. Mocht Fons dit lezen….we komen bij je in de buurt wonen 🙂 Op de Wendakker.

Wie weet tot wanneer!

groetjes Anas

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Veel nieuws kort samengevat.

 1. aeranaan zegt:

  O meid wat gááf! Gefeliciteerd! Ik ben ontzettend blij voor jullie! Nou met drie uitroeptekens in 3 zinnen is dat wel duidelijk ook. Geef jezelf + Hans een dikke klapzoen van ons. Helemaal top.

 2. Marjon (Uitgelezen) zegt:

  Yeah!!! Wat goed dat jullie appartement eindelijk verkocht is!!! Van harte gefeliciteerd voor jou en Hans!

  Dat van die stress en drukte in je hoofd is natuurlijk volkomen normaal. Je gaat verhuizen! Dat is voor iedereen een hele toestand! Probeer maar mee te gaan in de flow er van.

  En dat met die scoot wordt vast wel opgelost?

  Off topic: Heb jij mijn kaart wel ontvangen?

  Heel veel succes en sterkte en een goed herstel voor je gelazerde (hihi gelaserde) oog!

  Liefs, Marjon.

  • Anas vertelt zegt:

   Dank je voor de felicitaties! Over de scoot komen we wel uit. Nu nog kijken wat de beste optie is..Ja ik heb je kaart ontvangen, maar ik stuur je zo eerst een mail daarover. Ik was er erg blij mee! Nou met dat oog komt het vast wel goed. Alleen nog een beetje voorzichtig zijn. Dank je voor alle sterkte en succes!

   groetjes Anas

Reacties zijn gesloten.