minder goed en goed nieuws.

Hallo allemaal,

Ik wou dat ik zoveel armen zou hebben als een octopus, en meer uren in een dag.Het is hier net de zoete inval en er gebeurd vanalles.Ik weet niet of ik verteld had dat ik aan de ogen geopereerd wordt voor nastaar? Nouja de ogen worden gelazerd. Schrijf ik dat goed? Ik was voor onderzoeken naar het ziekenhuis. Met het linkeroog zie ik nog maar een kwart. Het rechteroog is minder erg. Andere logs kan ik niet lezen, en al helemaal geen kleine letters of licht blauw op een  witte ondergrond, of idioot licht grijze omrande vakjes. Ik kon zojuist bijna niet inloggen want ik zag de vakjes niet. Internetbankieren is helemaal rampzalig :-(Soms gok ik welk cijfer er staat, en meestal moet ik enkele pogingen doen. Dodelijk vermoeiend!Dit hier kan ik lezen met schrijven, omdat ik de letters op 125% heb staan. 4 oktober wordt eerst het linkeroog met laserstralen weer op peil gebracht, en na wat weken het andere oog. Duimen jullie voor mij? Ik ben super kippig nu. Het rechteroog gaat nu ook achteruit. Die vangt natuurlijk dat tekort van het linkeroog op.

Ze zeggen dat de huizenmarkt aan trekt. Yep….dat is zo! We krijgen achter elkaar kijkers! Gek wordt ik van telkens de meeste prullen opbergen en huis kijk klaar maken. Ben ik 3 uur mee bezig 1 dag van te voren, en op de dag zelf nog een uurtje. Het sloopt, maar ja je wilt je huis toch verkopen? Deze week wordt het erg spannend. Vorige week waren er 2 kijkers. 1 kijker zou 2 appartementen bezichtigen in Zwolle. 50% kans! De andere wilde het appartemen wel kopen, maar had zijn eigen huis nog niet verkocht. Nou ga dat maar eerst doen 😉 De ene kijker komt vrijdag nog een keer en neemt zijn eigen makelaar mee en een aannemer was het dacht ik mee. Die die uit 2 appartementen wou kiezen.

Beste mensen ik kap er mee, want ik knap van de koppijn door die ogen die het niet bepaald goed doen. Ik kom pas na het laseren van het oog terug, en dan kan ik jullie weer bezoeken.Fijn weekend al vast en een goeie week! Tot dan dan 🙂 Uiteraard horen jullie nog hoe de verhalen van de ogen en het huis afloopt.

groetjes Anas

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op minder goed en goed nieuws.

 1. aeranaan zegt:

  Dat is goed nieuws dat je gelaserd gaat worden. Als ze gelazerd worden, dan vallen ze waarschijnlijk uit hun kassen:-) hahaha.
  Maar ik ga voor je duimen. Zelf wordt ik half oktober geopereerd (daar schrijf ik je nog wel over). Kunnen we lekker samen in de lappenmand zitten.
  Toevallig vroeg W nog hoe het zat met jullie appartement en of het al verkocht was. Ik zei al dat ik dacht van niet. Wel super dat jullie ondertussen meer kijkers krijgen. Ik hoop zo dat het verkocht kan worden!

 2. Marjon (Uitgelezen) zegt:

  Lieve Anas, dat zijn toch allemaal goede berichten… Er gaat straks een wereld voor je open. Ik wens je heel veel sterkte en succes en ik zal aan je denken op 4 oktober en dan lezen we vast wel wanneer je andere oog behandeld wordt.
  En ik duim duim duim dat jullie de flat gaan verkopen!!

  Liefs, Marjon.

  • Anas vertelt zegt:

   Jouw duimen heeft heel goed gewerkt! Ik zal een kort logje maken. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Ik mag niet te lang nog achter de p.c. met dat oog

   Anas

Reacties zijn gesloten.