Werk in uitvoering!

 • Hallo allemaal,

Ja ik laat jullie behoorlijk in de steek 😦 Zit ik geestelijk en lichamelijk nog een beetje bij te komen, is de volgende shit op komst 😦 Nee ik klaag niet en ja zo gaat het hier aan de lopende band. Marjon die vaak op mijn log komt, kon ik niet meer beantwoorden. En op mijn log kon ik haar bericht niet meer beantwoorden. Nou is Marjon een kei in dingen uitviegelieren op de pjoeter. Ze is helemaal trouwens een kei hoor! 🙂 Ik had al haar logs bewaard en zou er eens een middag en desnoods avond voor gaan zitten. Nou vergeet dat maar!  Lukte niet! Ik word dan pissig en heb geen geduld. Marjon daar in tegen slaat aan het speurneuzen tot ze weet waarom en hoe er wat gebeurd. En    ze heeft het gevonden! Heel veel tips had ze, maar het werkte niet op mijn lieve oude pjoeter. Dan wat anders in de strijd gooien. Weer niet 😦 Mocht je de lange weg van proberen ook graag weten, dan schrijf ik het hier op hoor. Reageer dan maar op dit log. Affijn….ik was in de rechter kolom op mijn log ineens beheer kwijt. Krijg nou wat!, riep ik boos. Maar belangrijk voor alle loggers is het volgende: als je niet meer ergens na een tijdje kunt antwoorden, dan komt dat omdat de logs hier standaard ingesteld staan op na zoveel dagen niet meer te beantwoorden.. Kijk….luister en huiver 😉 :

Beheer ( Dashboard ). Klik dan links op instellingen  en in de kolom er naast op overige reacties instellingen. Daar kun je aanvinken na hoeveel dagen er niet meer gereageerd kan worden. Standaard staat het op 14 dagen. Dat hou ik ook op dit log zo; die 14 dagen.

In de tijd dat ik hier niet was, heb ik wel opgeschreven wat er allemaal gebeurd is, dus ga ik binnenkort mijn verhalen hier opschrijven. Marjon….hartstikke bedankt meis!

groetjes Anas

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Werk in uitvoering!

 1. Jeetje Anas, ik zit hier even te blozen hoor. Zo goed ben ik echt niet. Maar ik ben blij dat ik jou heb kunnen helpen en dat alles er weer normaal uitziet hier.

  Doe rustig aan met loggen, we lezen het vanzelf wel.

  Ik wens je een fijn weekend en sterkte met de warmte!

  Liefs, Marjon.

  • Anas vertelt zegt:

   Ik zit al een half uur te klooien om te kunnen antwoorden 😦 Nog 1x dan! Je hoeft niet te blozen hoor 🙂 Geef jezelf maar eens een dikke schouderklop 🙂 Jou antwoorden lukt weer niet 😦 Lees een email van mij.
   Jij ook een goed en zonnig weekend en wel af en toe de schaduw opzoeken hoor!

   Groetjes Anas

Reacties zijn gesloten.