Flits…knal…over en uit!

Hallo allemaal,

Nee….geen medelijden alsjeblieft en ook geen oh wat zielig. Daar kan ik echt niet tegen! Ik heb het mezelf aangedaan dit keer. Als het weer tijd wordt voor een prednisonkuur, dan kan ik nooit aanvoelen wanneer. Wel ongeveer, maar niet exact wanneer. Meestal is het dan wakker worden, en flits…knal…lights out! Dan mag ik bellen en kan meteen terecht in het zkh. Echter….omdat Hans in het ziekenhuis ligt heb ik m’n 100% volle wilskracht in de strijd gegooid, ondanks dat ik wist dat het gebeurde. Dat was al half februari maar ik wou volhouden! De lights out had ik al gehad, maar ik dacht….nu ff niet! Hans zag mij strompelen en de pijn verbijten en zei: ik maak me zorgen. Ga nou aan de prednison! Ik vrolijk….niks aan de hand hoor, ik red me nog wel. En bovendien, zei ik, moet ik dan met de taxi van de zorgverzekeraar naar de Weezenlanden en weer naar huis, en dan met de WMO taxi naar jou in het Sophia en weer naar huis. Nou dat trek ik dan echt niet meer! Ik moet dan echt rekening met mezelf houden en zie je dan ca. 2 weken niet.

Affijn….als het over en uit is bel ik meteen, maar nu dus niet. Sinds kort krijg ik duizelingen en een raar gevoel in het hoofd, en tekenen van flauwvallen. Dus geen totale uitval van het zenuwstelsel, maar wellicht waarschuwingen. Waarschijnlijk komt dat omdat ik het genegeerd heb om te bellen toen de lights out kwam. Eigenlijk link, want een totale uitval van het zenuwstelsel is doodeng. Dan ben je van de ene seconde op de andere van de wereld. Het voelt niet als flauwvallen of bewusteloos raken. Als het bijna prednison tijd is, ben ik als een auto die op reserve rijd. Nu ben ik een auto die met een lege tank rijd. Heb ik een patent nu op, dus alle bezinepompen etc in de stress 😉

Maar goed….ik begin er maandag mee en moet t/m vrijdag. Mensen die mij goed kennen weten dat het gepaard gaat met stemmingswisselingen en meer narigheid. Wel of niet kunnen slapen; wel of niet kunnen eten en ik ben van nature een emotioneel mens, en dan worden alle  emoties 100 voudig verstevigd en heb ik geen rem op mijn emoties. Dat is erg vermoeiend. Kan ook zijn dat ik hier 2 weken niet kom, of dat ik op de gekste tijden in de nacht achter de computer zit. Normaal als je in de nacht wakker wordt, dan draai je je om en pit verder. In dit geval heb je een bed vol mieren en luizen en MOET je er wel uit. Als dan de man met de hamer komt, kun je weer verder slapen. Na die week komen er nog 3 of 4 afkickdagen. Die kunnen ook meevallen of tegen vallen. Weet ik nu nog niet. We gaan maar met de stroom mee,  des te sneller is het leed weer geleden. Het zijn allemaal bijwerkingen en daar moet ik gewoon doorheen.

Anas wenst jullie een fijn weekend, en een goeie week toe! Tot dan dan!

groetjes Anas

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

12 reacties op Flits…knal…over en uit!

 1. aeranaan zegt:

  Nope, geen medelijden of ach, wat zielig. Wel ontzettend veel sterkte voor de komende dagen en de intentie dat de bijwerkingen een beetje mee zullen vallen. Helemaal nu. Ondertussen hang ik je in gedachten een mantel van energie om. We denken aan je.

  • Anas vertelt zegt:

   Dank je meis voor de mantel en dat jullie aan me denken. Dat kan ik echt hard gebruiken. Al wel vaker dacht ik als het weer zover was: ik haal de maandag niet meer. Dit keer dacht ik het niet. Komt vast door jouw mantel van energie…nee zonder dollen hoor!

   groetjes Anas

 2. Ik wilde nou juist eens medelijden met jou krijgen 😉

  Nee hoor, lieverd, daar begin ik niet aan. Meeleven mag wel hè. Ik was hier al van op de hoogte en hoop zo dat de kuur goed effect heeft. Heel veel sterkte met alles. Ik denk aan je!

  Liefs, Marjon.

  • anas57 zegt:

   Ja meeleven mag altijd. Als je medelijden met mij krijgt, en je komt weer eens op bezoek, dan plant ik m’n pantoffel op je billen 🙂 Ik hoop ook dat het goed aan slaat. We shall see zegt de Engelsman 😉 Dank je voor het sterkte wensen en het denken aan mij. Dat doet me echt goed.

   groetjes Anas

 3. Anas vertelt zegt:

  Poe bangerik! 😉 Ut zijn maar pantoffels hoor. Pas maar op dat ik m’n legerkissie niet an doe 😉 Anas is heel blij met de lijntjes 🙂

  groetjes Anas

 4. Anas vertelt zegt:

  Ik kan goed bluffen 😉

  groetjes Anas

 5. Anas vertelt zegt:

  Dan hebben we een probleem. En het probleem is….er is geen probleem; duh 🙂

  groetjes Anas

Reacties zijn gesloten.