Te positief denken ;-), en aso duur!

Hoi allemaal,

Jaaaaaaaaaa….het was het gesprek van de dag 😉 Jeetje mina wat was het kkkkkoud zeg! 😦 Scheermessenweer noem ik dat. Het snijdt dwars door je kleren heen die koude wind 😦 Ik ben binnen 5 minuten met de scoot op het winkelcentrum, maar ik dacht dat ik zou bevriezen! Nou heb je het toch al snel koud op de scoot, maar dit had ik geen half uur vol kunnen houden buiten, want dan was ik onderkoeld geweest. Nee dat is echt niet overdreven hoor! Ik kan de bollen wel uit de grond kijken inmiddels! En het volgende geloof je echt niet….let op!….

Ik heb vingerhandschoenen voor op de scoot. Ooit wanten geprobeerd, maar dat werkt niet met hendels en dashbord bedienen. Veel te link! Affijn….nou vond ik ze bij normale koude omstandigheden al niet echt warm, en ineens wou ik perse bruine handschoenen. Deze zijn zwart en vind ik  niet bij de jas passen. Boeie!….Nee….het interesseerde me niet dat ze zwart waren, maar als de Anas wat in de kop krijgt, heeft ze het niet in de kont, en dan moet het gebeuren ook! 😉 En met deze kou dacht ik dat ik m’n vingers kon afbreken als ik die handschoenen zou uittrekken. Nou….d’r mankeerde maar weinig aan 😉

Ik ging naar de HEMA. Ik weet precies waar de sjaals en handschoenen hangen. Ik kijk en….m’n kin zakte op m’n schoenen bijna! Ik hallucineer van de kou volgens mij, dacht ik. Nee….dit is niet echt. Ogen dicht knijpen en nog eens kijken. Ja….het hangt er verdorie echt wel! Weet je wat er hing?….Teenslippers en bikini’s!!! Dat geloof je toch niet! Ik kreeg nu helemaal overal kippenvel toen ik het zag! Ik reed naar de kassa en  zei tegen de verkoopster: sporen jullie wel met die teenslippers en bikini’s? Mens ik vries buiten zowat dood! Waar zijn de handschoenen en sjaals? Opgeruimd….we zijn al met de nieuwe collectie begonnen. Ik zei: nou dat is pas een staaltje positief denken na 2 lentedagen zeg! Jeetje mina! We moesten er wel om lachen. 🙂 Ik nog naar HIER, maar daar was de lente ook al aan de gang in de winkel 😉 Ook Kruidvat en Zeeman hadden blijkbaar het voorjaar al in het hoofd 😉

En dan heeft de Anas ineens iets, wat ze volgens mij nog nooit in haar leven heeft gehad. Kan ik me niet herinneren tenminste. Ik heb een koortslip. Jemig wat doet dat zeer zeg met praten en eten! En ik ben bepaald geen pieperd. De thuiszorg die er vanmorgen was zei, moet je bij de Kruidvat een tubetje A…..weet ik niet meer halen, dat is goedkoper dan Zovirax. Okee….liever goedkoop, en als het maar helpt. Het duidt op minder weerstand, zei ze nog.  Dus ik naar de Kruidvat. Dat wat de thuiszorg had opgeschreven met die A dat was geen merknaam maar een bestanddeel in die Zovirax. Het zat in een aardig groot kartonnen doosje. Kassa….8 euro. Nou dat vond ik best wel duur, maar gezien het kartonnen ding waar het in zat, leek het me nog wel een aardig grote tube. We shall see zegt de Engelsman.

Thuisgekomen dat karton er afgehaald. Een lullig klein tubetje kwam er uit. Stier ging zowat stampede hier! Waar is m’n rolmaat snotver! Oja….op de plank in de technische ruimte, zoals dat daftig heet in een sjiek appartement; bleh. Of gewoon een rommelhok waar oa. de wasmaschine en droger staan in deze flat; duh! AH….daar ligt ie. En wat denk je?….Het is ( snotver waar is dat klaadblaadje  nou ineens? Grrrr. Ow daar. ) Het is dus 6 cm lang en 1 cm breed! Als dat niet aso duur is, weet ik het ook niet meer! Zitten d’r goudkorrels in of zo? en Als het niet werkt flip ik helemaal uit m’n dak en dan is het bal! Zo! Gelukkig geeft mijn lijf dan altijd wel aan waar het behoefte aan heeft, en dan haal ik dat in huis. Dat kan vanalles zijn. Kwark, noten, druiven, yoghurt, appels en noem het maar op. Deze week zit ik elke dag aan een bord vol mandarijnenpartjes en partjes appel. Volgens mij heb ik sinds mijn kinderjaren geen appels meer gegeten.

Groetjes Anas

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

8 reacties op Te positief denken ;-), en aso duur!

 1. Ja, dat is duur! Maar dat geldt voor veel van die zelfzorg-spullen. Gelukkig heb je het niet vaak nodig. Ik hoop dat je er nu geen last meer van hebt! En dat wat je in huis hebt gehaald aan eten is wel erg gezond! Spanning en stress verlagen je weerstand ook, dus je kan wel wat extra gebruiken.

  Ik zie al overal sneeuwklokjes en krokusjes! Bij jou in Z nog steeds niet?

  Brrrrrrrr… teenslippers en bikini’s… En als we lopen te puffen van de hitte in augustus, hangen de eerste wollen wintermantels weer in de winkels. Te idioot voor woorden.

  Liefs, Marjon.

  • Anas vertelt zegt:

   Ik zie nog niks bloeien. Ja de narcissen in de kamer die ik bij ome Appie in de bonus heb gekocht. 😉 Toch mooi als ik lees dat het allemaal erg gezond is wat ik heb gehaald. Ja mijn lichaam geeft daar duidelijk een signaal voor en daar luister ik naar. De koortslip is bijna over. Het is erg geconcentreerde zalf en met een drupje kan je de hele lip dik invetten. Dat valt me dan wel weer mee. Ja spanning en stress zijn hier heel zeker wel de grootste boosdoeners helaas.

   groetjes Anas

 2. Anas vertelt zegt:

  Weet je?….het is ook een verschil waar je woont. Ik kwam er bijv. achter toen ik pas in Zwolle woonde dat het voorjaar qua groen worden, hier 2 weken later was als in mijn geboortedorp Winterswijk.Nee die koortslip kan ik missen als kiespijn, maar het is al bijna over hoor.

  groetjes Anas

  • Ja, dat klinkt helemaal niet onlogisch. Ik weet dat dat ook in de herfst zo is. Dan zijn de bomen al kaal bij ons en op de Veluwe amper verkleurd.

   Ik ben blij dat het bijna over is (en nu vast al helemaal)!

   Liefs, Marjon.

   • Anas vertelt zegt:

    Ja er zit echt verschil in van de ene kant van Nederland naar de andere. En zo groot is dit land niet eens 😉 Ja het is over hoor. Kan ik hem morgen zoenen voor z’n verjaardag 😉

    groetjes Anas

   • Oooh help… Dat wist ik niet… Maar VAN HARTE GEFELICITEERD met Hans!! Ook felicitaties voor Hans!

    Liefs, Marjon.

 3. Anas vertelt zegt:

  Dank je voor de felicitaties. 🙂 Heb ik Hans doorgegeven hoor!

  groetjes Anas

Reacties zijn gesloten.