Timide landje?

Hoi allemaal,

HALLOOOOOOOOOO….WAKKER WORDENNNNNNNNNN!!!!!

Anas wil een landelijke demonstratie!!!! En ik doe mee, al moet ik met de taxi en de scoot naar Den Haag!

Nou ben ik het echt helemaal zat! 1 ding is zeker! Als ik weer ga stemmen, stem ik op de partij 50+! Waarom?….Ik zie het wel zitten dat meneer Henk Krol er partijleider van is. Hij was ook de oprichter van de gay krant. Homo’s en lesbiennes zijn nog steeds een kwetsbare groep in Nederland, en IK kan het weten, want WIJ hebben 2 hele goeie lieve homovrienden! Nu steunt Henk Krol weer een groep waar hij voor op komt, en dat zijn de groepen die 50+ en ouder zijn! Applaus voor die man!

Al vaker heb ik gezegd….dit land gaat ten onder aan wetten en wetjes, regels en regeltjes. Ook heb ik gezegd: deze regering heeft het goed afgekeken van de roofdieren….Een roofdier zoekt een prooi, en pakt de jongeren, de zieken en de ouderen. Deze regering doet precies het zelfde! Ook heb ik ooit gezegd….wie zegt dat wij in een democratisch land wonen, lach ik uit! Ook ik ben een prooi. Ik ben 57 en chronisch ziek. En de dame Schippers weet totaal niet waar ze over kletst! Aan allen in de regering….trek eens met een bepaalde groep een maand lang op, en durf dan nog eens bepaalde dingen aan te dragen, of te zeggen, of in te voeren. Jullie weten totaal niet wat er leeft in het land, en wat het voor velen inhoudt door bepaalde maatregelen door te voeren. Doen jullie of het koningshuis ook mee aan de bezuinigingen? Denk het niet!

En dan de nieuwste verrassing….De SNS bank en aanverwante bedrijven, waaronder REAAL. Mijn bloeddruk is normaal prima, maar nu ff niet door dat gedoe! Weljaaaaaaaaaa….er kan nog meer bij! NOT!!!! Gutteguttegut….de bank moest gered worden….ja….dat moest, want volgens een ander scenario zouden anders nog meer banken de klos worden, als ze dat moesten opvangen. Errug he? Guttegut…. en nu gaan we allemaal fijn samenwerken en moet elke burger via de belasting  geld betalen deels voor een bank die een wanbeleid voerde! Guttegut….ze hebben een wanbeleid gevoerd….is niet errug hoor….wij burgers helpen jullie wel uit de brand en de top kan gerust ademhalen, want de bonussen zullen wel gewoon door gaan. Guttegut….ons wordt als burger niks gevraagd, nee….men doet maar. En is dat democratisch? Donder op zeg!

Er is een recessie. Het gaat slecht met de economie. We moeten allemaal inleveren. Er waren veel faillisementen in 2012. Jan met de pet kan nauwelijks de kop boven water houden. Een kleine zelfstandige die een eigen bedrijf of bedrijfje heeft krijgt toch ook geen geld om gered te worden? Nou dan! Steeds meer mensen komen in de schuldsanering. Wij ook. Niet omdat we een kooptik hebben van wat dan ook. Niet omdat we vaak dagjes uit gaan of met vakantie. We zien alleen het winkelcentrum en het ziekenhuis. Dan moeten we heel veel opzeggen. Iemand in de gevangenis in Nederland heeft het beter voor elkaar dan een bejaarde, chronisch zieke of jongere, of iemand in de schuldsanering! Wij hebben beide wat, en we moeten steeds meer zelf betalen ondanks onze 3 sterrenpolis en eigen bijdrage bij de zorgverzekeraar. Door ziektes en zelf meer moeten betalen en een man die 65+ is, zitten we in de schuldsanering. Okee en een te hoge hypotheek; detijds kon dat nog.

Vroeger als je met pensioen ging, zei men: nu kun je eindelijk van je oude dag gaan genieten. Tegenwoordig krijg je een stigma, of een neon bord voor de kop! Ineens kan er niks meer! Oeoeoeoe meneer krijgt AOW en Pensioen, en oeoeoeoeoe….mevrouw heeft een WIA uitkering. Ik ga niet in details treden, maar ook hier was een bank die handelde als een maffioso! Het zijn gewoon ratten! Alle banken! Jij hebt in dit land geen bal te zeggen! Oja….je mag stemmen. Oja….dat is democratisch. Vervolgens stem je op een grote partij, omdat die een goed progamma heeft. Vervolgens worden ze allemaal kleuters. Ikke wil niet met jou en ikke wil niet met jou spelen! Waarom nog stemmen dan? Leg mij dat eens uit? Zijn we nou echt met z’n allen timide geworden onder het mom: ze doen maar, of staan we als volk eens op en laten onze stem horen?

Anas

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Timide landje?

 1. Marjon (Uitgelezen) zegt:

  Ik kan het alleen maar met je eens zijn en ik had verwacht dat dat bij de verkiezingen al tot uiting zou komen. Maar helaas 😦 Op dit moment is 50 Plus het grootst (maar wat schieten we daarmee op). Het is wel een teken aan de wand. Nu is er ook beweerd dat ouderen de rijkste groep zijn! Hoe durven ze! Ze staan zo mijlenver van de echte maatschappij af dat ze zo incapabel als wat zijn om te regeren. 😦

  Marjon

  • Anas vertelt zegt:

   Ze weten niet wat er leeft onder de burgers en/of trekken zich er geen moer van aan 😦 Zelfs tekens aan de wand zijn ze blind voor! En hoe ze er aan komen dat ouderen de rijkste groep zijn is mij een raadsel! Slaat nergens op!

   groetjes Anas

   • Even off topic: als jij je emailadres hebt bevestigd, moet jij nu van deze reactie die ik plaats een melding krijgen. Als dat niet lukt, zet ik het nogmaals over op mijn emailadres en zal ik eens testen of ik wel een melding krijg (dat wordt danpas na het weekend hoor). Maar hopelijk is het nu opgelost 🙂

    Het lijkt me sterk dat ze daar in de Tweede Kamer zó naief zijn dat ze niet weten wat er leeft onder de mensen. Ik kan alleen maar bedenken dat ze er gewoon de ogen voor sluiten. 😦

    Liefs, Marjon.

 2. Anas vertelt zegt:

  Dat kan natuurlijk ook; dat ze de ogen er voor sluiten. En waarom?….aan hun geld komen ze vast niet vermoed ik! Nee ik heb helaas geen melding gekregen.

  groetjes Anas

  • Marjon (Uitgelezen) zegt:

   Er zit geld achter. Ze willen regeren, dat verdient. Zoiets zal het wel zijn.

   Jammer van die reacties. Ik ga het van de week nog wel testen.

   Liefs, Marjon.

Reacties zijn gesloten.