Foto’s kerstversieren en oliebrandertje.

Hallo allemaal,

Anas gaat eens proberen om verkleinde foto’s te plaatsen 🙂 Ze zijn niet echt mooi, maar het kan er wel mee door vind ik 😉 Enjoy!

groetjes Anas

kerstversiringen en oliebrandertje 003

Ik had “alleen maar ” de open haard en lage tafel versierd, maar ik ben er wel uren druk mee geweest. De kerstboom had Ben opgetuigd.

kerstversiringen en oliebrandertje 017

kerstversiringen en oliebrandertje 018

Dit is een sneeuwbezemvrouwtje 🙂 Onder haar rok zit dus een bezem.

kerstversiringen en oliebrandertje 008

Stukje van de tafel gefotografeerd. De kunstkerstkrans had ik zelf opgemaakt, en verder stond er een glazen pot met potpourie ( hoe skreif je da 😉 )op die ik had opgemaakt, en 2 kandelaars, en kerstonderzetters, 2 engeltjes en nog een kaars, die een boomstam met klimop moest voorstellen.

kerstversiringen en oliebrandertje 046

Tataaaaaaaa….dat is dus dat beruchte oliebrandertje. Snap je dat nou, waarom ik het niet snapte? Het is zo simpel als wat! Volgens mij had ik toen een kronkel in de hersenen 😉 De gele achtergond is zo’n ringband klapper.

kerstversiringen en oliebrandertje 040

Deze is niet goed, maar ik wou jullie dat plastic geval laten zien met gaatjes voor de flesjes, en die grote ronde daar zat het brandertje in. Wat een gepriegel zeg!

kerstversiringen en oliebrandertje 041

En dat zijn dus die priegellettertjes op dat flesje. Ja NU kun je het bijna goed lezen, maar dit is dan ook een macro foto 🙂 Had ik een gewone foto gemaakt, dan had je het niet kunnen lezen 😉

De foto’s van de flesjes olie en het brandertje horen bij de log: hoe skreif je da? Ik had ze daar ook in kunnen zetten, maar ik dacht: iedereen die dat log al heeft gelezen, snapt wel dat die foto’s bij dat log horen.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

4 reacties op Foto’s kerstversieren en oliebrandertje.

 1. Wat leuk, al die kerstfoto’s. Ziet er gezellig uit! En het is dus gelukt met foto’s verkleinen! 😀 Hoera! En geweldig om die gewraakte olie op de foto te zien! Ruikt het er nog steeds naar?

  Liefs, Marjon.

  • Anas vertelt zegt:

   Het ruikt er nu niet meer na, maar het bleef wel 2 dagen hangen 🙂 Ja het leek wel gezellig met kerst, maar na oud en nieuw vind ik het wel ju 😉 Onder voorbehoud….maar woensdag wil ik jouw mails beantwoorden hoor! Ik ben dolblij dat je me dat verteld hebt van die foto’s verkleinen, want ik deed meestal bewerken en dan zag ik geen verschil hoor. Dank je meis!

   groetjes Anas

   • Doe rustig aan met die mails hoor! Ik heb deze week ook weinig tijd.
    Ja, heb ik ook altijd op 1 januari. Dan moet alles weg en wil ik het weer opgeruimd hebben! Blij dat het met de foto’s is gelukt!

    Liefs, Marjon.

 2. Anas vertelt zegt:

  Ja ik doe rustig aan, want het is weer even een gekkenhuis hier. En ik ben helemaal blij dat het gelukt is met de foto’s! Nogmaals hartstikke bedankt!

  groetjes Anas

Reacties zijn gesloten.