Liefde is….

E20925

Hallo allemaal,

Ik kan doen wat ik wil, maar krijg het plaatje niet verkleind, dus is het een grote liefde  geworden. 🙂 Vroeger stonden deze poppetjes in een krant, met verschillende zinnen er onder wat liefde kan zijn. Dat is wel wat decennia geleden hoor 😉 Ik had er laatst zelf eentje verzonnen, dus de volgende heb ik het patent op 😉 Maar eerst  ff dit 😉 Hans ging van 4x naar 3x naar 2x per dag thuiszorg. Sinds kort is dat 1x per dag geworden. De wond is dicht en geneest goed. Het enige waar ze voor moeten komen is Hans en mij de steunkousen uittrekken ’s avonds. Ja de Anas is een oud vrouwtje geworden 😉 Ondanks de plastabletten, hou ik te veel vocht vast. Ach….kan er ook wel bij 😉 Ik heb er geen last van, behalve als ze uit gaan. Dan lijkt het of mijn benen opgelucht adem halen en een keer zo breed worden ;-). En dat met plastabletten en een paar potten bier….ik plas nu als een reiger. De Niagarawatervallen zijn er kleine jongens bij 😉 Maar goed…. Hans kwam op het idee om te vragen of we elkaars kousen mochten uittrekken. De 1e keer een coach er bij, die toe keek hoe het ging en tevens raad gaf. Ik voelde me net een tennisster die les kreeg, en lag half in de giebels 🙂 Wel goed geluisterd hoor. Het ging prima, dus hoeven ze in de avond ook niet meer te komen, behalve als er wat is. Nu nog maar 1x per dag dus. En dat bracht mij op de volgenden zin:

Liefde is:

Een ietwat ouder echtpaar dat elkaars steunkousen uittrekt. 🙂

En dan heb ik er nog eentje met een ander verhaal, maar ik zal het kort houden. Ooit had ik een vriendin waar ik veel mee schreef en soms logeerden we bij elkaar. Zij had het moeilijk en ik zat in therapie. Destijds kon ik geen nee zeggen, en deed alles om haar het naar de zin te maken. Ik was mezelf niet. Toen zag ik dat niet. Toch kwam er na het logeren commentaar en was ik teleurgesteld. Ik had het leuk gevonden. Na 14 jaar brak ik met haar. Ik voelde me bevrijd! Zij gaf me een wijze levensles. Durf nee te zeggen en jezelf te zijn. En dat bracht me op de volgende zin:

Ware vriendschap is elkaar respecteren zoals je bent, en lief en leed samen delen.

En….zo als het bij het plaatje staat….grenzeloos. Fijne zondag nog!

Groetjes Anas

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op Liefde is….

 1. Wat een mooie log 🙂 Ja, Liefde is Grenzeloos! Dat zegt alles!

  Als je in het bericht in je beheer op het plaatje gaat staan, zie je twee tekentjes verschijnen. Je neemt natuurlijk niet dat verkeersbordje met de rode streep erdoor, want dan verwijder je het. Je klikt op dat tekentje dat een plaatje uitbeeldt.

  Dan verschijnt er een menu waarbinnen je wijzigingen betreffende je plaatje kan doorvoeren. Zo kan je ook je afbeelding verkleinen tot 60%. Daarna wel op de bevestiging onderaan klikken.
  Wil je het nog kleiner hebben, moet je er uitgaan en de handeling herhalen!

  Fijne liefdevolle dag!

  Liefs, Marjon.

Reacties zijn gesloten.