Bijna kerst.

kerstkrans-150x150

Hallo allemaal,

Helaas heb ik op mijn log nog niet de andere lettertypes en kleurtjes gevonden, maar jammer maar helaas….dan maar zo 😉 Anas wenst jullie hele mooie, warme, gezellige, liefdevolle kerstdagen toe. Kerst is het feest van de vrede. Laten we niet alleen met Kerst aan vrede denken. Denk gedurende het jaar eens aan de mensen die dakloos zijn. Mensen die in een geweldsituatie zitten door oorlog, relatie, martelingen, en noem het maar op. Mensen die zelfs in Nederland in armoede leven. Ik zou nog meer situaties willen benoemen, maar hoop dat anderen er ook eens bij stil staan. Stuur hen jouw energie of bid of brand een kaarsje voor ze. Of doe wat je hart je ingeeft.

Fijne dagen,

Anas kerstbal-49

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

5 reacties op Bijna kerst.

 1. aeranaan zegt:

  Je hebt volkomen gelijk. Iedere avond geef ik daar speciaal aandacht aan en ben ik met mijn gedachten bij de mensen die troost, liefde, steun, warmte, hulp, aandacht of welke andere vorm van menslievendheid kunnen gebruiken. Vanuit mijn hart.

  Dank je wel voor je prachtige kerstkaart. Ik heb van die takken met lampjes erin staan en daar hangen alle kaarten in. Die van jou glimt dan nog eens extra door de lampjes 🙂
  Voor jou & Hans een dikke knuffel, fijne dagen en een warme hartengroet.

  • Anas vertelt zegt:

   Dat test was om te kijken of het nu wel lukte. Ik heb blijkbaar problemen met een reactie beantwoorden op dit log. Okeee. poging 20 of zo 🙂
   Iedere dag lukt me niet, maar ik probeer het wel zo vaak mogelijk, en dan inderdaad uit m’n hart en ziel. De kerstkaart is graag gedaan hoor! Anas houd van glimmedingetjes, en ziet in gedachten de kaart al tussen de lampjes hangen. 🙂 Voor jullie ook een dikke knuffel terug, en groetjes van Anas en ook van Hans.

 2. Ga je pringle-chips eten? Hihihi.

  Lieve Anas, je hebt groot gelijk! We moeten 365 dagen van het jaar bij al die dingen stilstaan. Niet om er verdrietig van te worden, maar om licht en warmte naar deze mensen uit te stralen. Ik doe dat ook niet alleen met kerst. Ik ben me er ook steeds van bewust hoe goed ik het heb.

  Ik brand elke dag een kaarsje – ook voor jullie. En ik vind dat je een prachtige log hebt geschreven.

  Liefs, Marjon.

  ps Qua weer past de layout van je log wel!

  • Anas vertelt zegt:

   Nou alle dagen er bij stil staan vind ik wel veel hoor, maar in mijn hart ben ik wel bij al die mensen. Dank je lieverd voor het kaarsje, en soms schrijf ik dit soort logs vanuit het diepst van mijn ziel.

   groetjes Anas

Reacties zijn gesloten.