21 December.

Hallo allemaal,

Al een paar jaar kun je van alles lezen over 2012. Pas zag ik op t.v. dat ze in een klein gehucht in Amerika die datum duizenden mensen verwachten, want zij zijn de enigen die het overleven. Op 21 december dus. Nou kan ik niet tegen rampenscenario’s. Ik heb veel te maken met een ziekenhuis, en ik ben de rust zelve, als er een secretatesse, verpleging of zelfs een arts in de stress schiet van mij. Ik ben dan degene die hun moet geruststellen, i.p.v. hun mij. Omgekeerde wereld. Soms als het ( wat dan ook ) achter de rug is, schiet ik pas in de stress. Dat wordt dan een beetje moeilijk in dit geval, want dan bestaat de aarde niet meer 😉

Ik weet er niet veel van, en wil het ook niet weten, want het interesseert me totaal niet!. Ik weet alleen dat op 21 december de maya kalender ten einde is, en niet de aarde. En dat Nostradamus ook er iets over voorspeld en geschreven heeft, maar die heeft veel dingen geschreven, en de meesten interpreteren dat wat hij schrijft, naar hoe zij het willen zien. Je kunt het zo zien of zus zien. In de loop van de decennia’s heb ik al vaker mee gemaakt dat groeperingen riepen dat dan en dan de wereld zou vergaan, en die is er nog steeds, Ik ben er niet bang voor. Als het gebeurd dan hoop ik maar 1 ding….dat ik niet alleen op de aarde blijf als er nog een stukje van over zou blijven 😉 Ben wel nieuwsgierig, maar ik denk dat ik na 21 december zeg. En?….zie je nou wel?

groetjes Anas

 

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op 21 December.

 1. Marjon (Uitgelezen) zegt:

  Gisteren las ik een bericht van de leider van een Maya-beweging die nuchter zei: de kalender houdt wel op, maar de aarde niet hoor. Daar waren geen aanwijzingen voor. Volgens deze leider was het vooral de commercie die hier op ingesprongen was, mensen gek gemaakt heeft en er leuk van profiteert. Tja…

  Ik geloof er toch niet in hoor. Misschien vergaan we ooit, maar ik denk dat de dames en heren Wetenschappers dat dan wel zien aankomen. En als we vergaan op 1 plekje na, dan wil ik liever mee vergaan eigenlijk.

  Liefs, Marjon.

  • Anas vertelt zegt:

   Ik heb er ook goed om geslapen hoor. Ik keek wel even op de site van de NASA, om alle twijfel weg te nemen 😉 Maar echt druk heb ik me er niet om gemaakt. Achja….er is ook een 2e zon in de maak, en de oude raakt opgebrand, maar dat duurt nog miljoenen jaren.
   groetjes Anas

Reacties zijn gesloten.