Fotogedoe.

Hoi allemaal,

Een hele tijd lukte het maar niet om een foto te plaatsen. Gisteravond heb ik net zo lang geviegelierd tot het lukte. Tja….en dan na ..tig handelingen weet je zelf niet meer hoe je dat nou ineens versierd hebt 🙂 Dus kijken, zoeken, opschrijven stap voor stap. En misstappen weer doorstrepen en vervangen voor de volgende stap. Pffffffft….uuuuuuuuuuuren ben ik er druk mee geweest. In beheer zit ook foto verkleinen, maar als ik dat wil veranderen kan dat niet. Hij blijft op 640×480 staan, en dat vind ik idioot groot. Weet iemand hoe ik dat kan veranderen?

Anas wenst jullie een fijn weekend, en een goeie week toe!

groetjes Anas

P.S. : en weer lukt het niet om een foto te plaatsen. Ik krijg dan rare tekst in het bericht 😦

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Fotogedoe.

 1. Ik begrijp er niets van en kan je ook niet helpen 😦 Probeer het eens in een andere browser, FireFox of zo. Dat verkleinen is heel simpel, maar dat komt later wel.

  Liefs, Marjon.

  • Anas vertelt zegt:

   Die rare melding van internet exlorer is weg. Ook heb ik in beheer foto’s verkleinen gevonden. Toen ik alles op had geschreven, kon ik gewoon een foto hier plaatsen, maar 1 dag later kreeg ik alleen mare rare tekst en geen foto. Ik zal het morgen nog eens proberen. Komt denk ik dat ik het te vaak heb geprobeerd, of een stap heb overgeslagen 😦

   groetjes Anas

Reacties zijn gesloten.