Heel erg bedankt lieve dames!

Marjon bedankt voor het aanmaken van een nieuw emailadres! Volgens mij had ik er een potje van gemaakt. Claudia de kopfoto is schitterend meis! Ik heb de link naar mijn log nu onder favo staan, maar ik snap nog niet waarom deze niet verschijnt als je wat wilt schrijven of zo.

groetjes Anas

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

10 reacties op Heel erg bedankt lieve dames!

 1. Marjon zegt:

  Yeah en ze heeft al gelogd ook. Ik ben helemaal blij voor je. Het wordt vanzelf wel weer vertrouwd hier hè. Ik heb trouwens maar 1 mailtje van je terug gehad (heb ik je al gemaild). En Claudia heeft er iets moois van gemaakt hè.

  Ik weet niet wat jij bedoelt met ‘maar ik snap nog niet waarom deze niet verschijnt als je wat wilt schrijven of zo’ maar misschien heb je niet aangevinkt dat je ingelogd wil blijven?

  Veel plezier op je nieuwe log!

  Liefs, Marjon.

  • anas57 zegt:

   Dank je meis! Ik bedoel dit: als ik een log maak, dan zie ik deze homepage niet. En jij hebt nu geantwoord, maar ik heb er geen mailtje over ontvangen. Ik zal eens kijken in beheer of er iets aan of uitgevinkt moet worden. Jullie hebben er samen wat moois van gemaakt hoor! Ik ben er dan ook blij mee. Dit lukt allemaal al wel op wat kleinigheden na, maar zoals ik je mailde kan ik niet op jouw log antwoorden; wat ik ook probeer 😦 Op je log kom ik wel. Dat is het probleem niet.

 2. Claudia zegt:

  Dag dames,
  Anas welkom op wordpress. Ondertussen heb ik ook een achtergrond voor je gemaakt en als je bij het loghoofd kijkt zie je nu een pagina: over Anas. Voor het gemak heb ik even dezelfde tekst gebruikt als bij punt, maar dat kun je zelf aanpassen door op het Dashboard naar pagina’s – alle pagina’s en dan Over Anas kiezen voor bewerken.
  Uiteraard kun je nog meer pagina’s aanmaken en daar ook eventueel links plaatsen als je dat wilt. Vooralsnog veel suc7 voor de komende week.
  Liefs van mij

  • Anas vertelt zegt:

   Dank je voor het welkom 🙂 Ik had nog niet gereageerd hier, omdat ik reacties niet via de mail heb gekregen. Kon niet pitten dus ik dacht: ik ga eens ff kijken op m’n log. De kopfoto en de achtergrond zijn prachtig meis. Ja dat is gelukt, maar een foto plaatsen lukt me helaas nog steeds niet 😦

   groetjes Anas

 3. Marjon zegt:

  Mooi met die achtergrond zo!

  Liefs, Marjon.

 4. Marjon zegt:

  Nu staat er twee keer over Anas, haha. Nou ja, kies maar, dan haal ik er een voor je weg. Ik heb ook de instelling van je reacties aangepast, zodat deze direct verschijnen. Kan ik met deze reactie even uittesten.

  Liefs, Marjon.

 5. Marjon zegt:

  Die werd nog niet geplaatst. Nieuwe poging.

 6. Marjon zegt:

  Jaaaaaaaaaaaaaaaa. Dat werkt nu ook.

 7. Marjon zegt:

  Zodra je bent ingelogd zie je waarschijnlijk rechtsboven – links van Anas vertelt – een steenrood vierkantje met een cijfer er in. Dat geeft aan dat er voor jou zoveel ongelezen reacties zijn.

  Ik hoop dat we je geholpen hebben!

  Liefs, Marjon.

  • Anas vertelt zegt:

   Ik zie wel een steenrood vierkantje, maar geen cijfer en ik had jullie reacties nog niet gelezen.. Ik zit te glimmen van plezier dat jullie zoveel is gelukt hoor, en ben er onwijs blij mee! En jazeker hebben jullie me heel erg geholpen!

   groetjes Anas

Reacties zijn gesloten.